Slagtning og Partering



Type:     Pris, kr.
Grise   Slagtning 425,00
Grise   Slagtning + grov patering 550,00
Grise   Slagtning + fin patering 650,00
Grise   Hele grisen afpildet til fars 800,-
Grise   Merpris pr.kg over 90 kg slagtet 150,00
Grise   (Fritgående)
Trikiniprøver (1-5 prøver)
410,00
       
Økologisk slagtning     tillæg på 15% ekstra
       
Lam   Slagtning 
(husk sundhedsdokument)
350,00
Lam   Slagtning + partering 500,00
Lam   Special partering 600,00
Lam   Hel dyr hakket til fars 600,00
Lam   Bort skaffelse af skind 15,00
skind    retur skind

Dagspris

       
Kreatur   Slagtning (op til 500 kg) 1.300,00
Kreatur   Over 500 kg, pr. kg. 3,50
Kreatur   Slagtning (hvis dyret ikke parteres af os) 1.500,00
Kreatur   Partering, pr. kg. 5,50
Kreatur   Hele dyr til fars i 10 kgs poser 6,00
Kreatur   Partering med forkød fars 6,00
Kreatur special partering partering i 1/8 dele 7,00
Kreatur   Bse prøve 250,00
Kreatur   Partering af dyr ikke slagtet ved  Egtvedslagtehus 6,00
       
Hest   Slagtning 1300,00
Hest   Partering pr. kg.  5,50
Hest   Trikinprøve 410,00
       
Hest   afregning Dagspris
Heste slagtes efter aftale husk tilmelding
på 20855018 el. 22384203
Heste under 200 kg slagtet afregnes til 0 kr.
Kun med chip/brændmærke og gyldig hestepas.
 
Ved Økologisk slagtning er der tillæg på 15 % af den totale pris
 
Fremstilling af spegepølser af eget kød pr stk 35,- 
Fremstilling af pølser m/himalayasalt & special krydderier pr kg 45,-
Fremstilling af grillpølser af eget kød pr kg 35,-
Pakning/vacumpakning 12,5 kr pr kg.
 
Ønsker skindet retur af dyret betaler man dagspris
 
Egtved Slagterhus CHR nummer 62627. Skal bruges ved udmeldelse af slagtedyr.

Hvis dyrene er beskidte er der tillæg på kr. 50,- pr lam og kr. 200,- pr kreatur.

Bestil altid slagtning på forhånd. Bestil i god, tid der kan forekomme længer ventetid i perioder.

Alle priser er incl moms. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer
Priser 1 -6-2019


Vi modtager kun Dankort og visa dankort

Der er kontant betaling ved afhentning.